On-line knihovna

Prohlášení o přístupnosti

Stránky www.knihovnatesin.cz byly vytvořeny tak, aby splňovaly všechny zásady přístupnosti podle metodiky Pravidel tvorby přístupného webu.
Webové stránky splňuji striktní požadavky XHTML 1.1. Stylizace je definovaná formou kaskádových stylů (CSS),které splňují požadavky WEB 2.0.

Velikost písma je definovaná v relativních jednotkách, takže písmo se dá zvětšovat i zmenšovat pomocí nastavení prohlížeče. Ovládání zveřejněných stránek není omezeno druhem vstupního zařízení. Přehrávač videa nemá prvky plně ovladatelné z klávesnice. Video lze pustit, ale už ne zastavit či jeho přehrávání jakkoliv dále ovlivňovat. Všechny odkazy jsou v textu vyznačeny podtržením. Některá sdělení mohou být prezentována, vzhledem k svému rozsahu nebo formě, jako pdf, doc, xls.

Kontakt na správce webu:
Pokud potřebujete pomoci nebo máte problém s čtením webu nebo získáním informací dostupných na www.knihovnatesin.cz obraťte se prosím na správce webového obsahu: tel.: 558 746 950 e-mail: studovna@knihovnatesin.cz

Vytvořeno firmou Merca WebMarketing

Nejbližší kulturní akce

Hudební léto v Avionu 25.8.2017

25.08.2017 17:00

Čítárna a kavárna Avion pátek 25. 8. v 17.00 hod. Marcin Zupanski Q Jazzový koncert Tria Petra Litwory a jeho hostů. Pořádá Městská knihovna Český Těšín, vstup 70 Kč, pro členy klubu AKROPOL 50 Kč

Hudební léto v Avionu 18.8.2017

18.08.2017 16:30

Čítárna a kavárna Avion pátek 18. 8. v 16.30 hod. Sebastian Mucha Během tohoto akoredonového koncertu uslyšíte několik hudebních žánrů - polské a české písně, francouzské skladby a světoznámé skladby. Pořádá Městská knihovna Český Těšín, vstup 70 Kč, pro členy klubu AKROPOL 50 Kč

Prázdniny 2017

03.07.2017 08:00